Tilbud

Klistermærker Holografisk Regnbue Fra Djeco | Klistermærker Og Tatoveringer

DKK 88.00 DKK 77.44

Min yndlingsfarve er regnbuefarveMed de holografiske Regnbue klistermærker fra Djeco kan der skabes de fineste tegninger og samlinger. Klistermærkerne er også smukke som dekoration på kort, gaver, æsker og mange andre ting. Det kan være, at madkas…

På lager

Varenummer: L554-D19858 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Min yndlingsfarve er regnbuefarveMed de holografiske Regnbue klistermærker fra Djeco kan der skabes de fineste tegninger og samlinger. Klistermærkerne er også smukke som dekoration på kort, gaver, æsker og mange andre ting.
Det kan være, at madkassen trænger til et friskt pust? Her vil klistermærkerne give flotte farver med søde motiver. Og hvad er flottere end klistermærker med alle regnbuens farver? Det kan også være, at hobbyen skal være at samle på klistermærker, så har vi et kæmpe udvalg.
Har man en bog fyldt med forskellige klistermærker, kan der komme mange timer ud af at sætte disse i orden, hvor der næsten kan gå sport i strukturen. Det er også en sjov idé at bruge klistermærkerne til sine tegninger. Det vil nemlig give tegningen til ekstra power.
Specifikationer
Mål
:
22 x 23 cm.
Mærkning
:
CE
Materiale
:
Alder
:
4 – 8 år
Mærke/Producent
:
Djeco
Indeholder
:
1 ark med 30 klistermærker
Produktpleje
:
Øvrigt
:

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Klistermærker Holografisk Regnbue Fra Djeco | Klistermærker Og Tatoveringer”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: